INNOVATING THE FUTURE OF BEAUTY
UITLEG VAN HET PROCES
FINANCIERING, LEVERING EN STARTPAKKET
Welkom bij Beauty Business Holland - Uw voornaamste bestemming voor schoonheidsmachines en producten.

We verwelkomen alle klanten in ons prachtige kantoor in Amersfoort. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Video-oproepen zijn ook mogelijk.

Betalingsplannen:
Financiële Lease:
Ontgrendel het potentieel van uw bedrijf met ons flexibele kredietplan, aangeboden in samenwerking met onze vertrouwde bankpartner. Via dit plan kunt u profiteren van een kredietfaciliteit van 15 maanden tot 6 jaar, waardoor het eenvoudiger wordt om onze geavanceerde machines aan te schaffen. Om in aanmerking te komen voor dit plan is een minimale bedrijfsregistratie van 1 jaar vereist voor NL klanten. Met deze optie kunt u genieten van de voordelen van onze eersteklas schoonheidsproducten en de betaling spreiden over een langere periode, passend bij uw financiële voorkeuren. Mogelijk voor Nederlandse en Belgische klanten.

Huurkoop:
Bij Beauty Business Holland begrijpen we dat de behoeften van elke klant uniek zijn. Om aan uw specifieke eisen te voldoen, bieden wij een persoonlijk betalingsplan aan. Onder dit plan heeft u het gemak om ongeveer 50%-70% van het totale bedrag vooraf te betalen, en het resterende saldo kan worden gespreid over een periode van 6 maanden.

Kortingen bij Grotere Bestellingen:
Onze toewijding aan klanttevredenheid betekent dat u altijd korting ontvangt bij bestellingen voor meerdere machines. We waarderen uw bedrijf en streven ernaar de beste deals te bieden om uw groei te ondersteunen, zelfs als u uw machine op een later tijdstip bestelt. We streven naar langdurige partnerschappen met onze gewaardeerde klanten.
Voor meer gedetailleerde informatie kunt u niet aarzelen om contact op te nemen met ons toegewijde verkoopteam. Wij staan klaar om u te helpen het meest geschikte betalingsplan voor uw zakelijke behoeften te vinden.

Leveringsopties:
Bij Beauty Business Holland zijn we trots op het bedienen van klanten wereldwijd. Onze efficiënte bezorgdiensten bestrijken bestemmingen over de hele wereld, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt ontvangen, ongeacht waar u zich bevindt.
De bezorgkosten kunnen variëren op basis van uw locatie en bestelspecificaties. Voor specifieke details over leveringsopties en bijbehorende kosten kunt u contact met ons opnemen.

Gratis Startpakket:
Als blijk van waardering voor het kiezen van Beauty Business Holland, wordt bij elke aankoop van een laserapparaat een gratis startpakket geleverd. Dit exclusieve pakket is zorgvuldig samengesteld om uw ervaring met onze service te verbeteren. Het startpakket bevat de volgende waardevolle items:
Privé Praktijkcursus met Certificaat: Verbeter uw vaardigheden en expertise met onze uitgebreide privé praktijkcursus, beschikbaar op locatie of online. Wij geloven in het empoweren van onze klanten om de beste resultaten te behalen met onze apparaten.

Laserbrillen: Uw veiligheid staat bij ons voorop. Ons startpakket bevat hoogwaardige laserbrillen om uw ogen te beschermen tijdens het gebruik van onze producten.

Klantbrillen: Zorg voor de veiligheid en het comfort van uw klanten met onze klantbrillen, ontworpen voor maximale bescherming tijdens behandelingen.

5 liter contactgel: Onze gespecialiseerde contactgel zorgt voor een soepele en efficiënte werking van onze apparaten en comfort voor de klant, met uitzonderlijke resultaten.

5 liter gedemineraliseerd water: Wij voorzien u van een ruime voorraad gedemineraliseerd water, essentieel voor het optimaal functioneren van onze apparaten.

Educatieve en Promotiematerialen: Als onderdeel van het startpakket ontvangt u waardevolle educatieve bronnen om uw begrip van onze apparaten te verdiepen. Daarnaast voegen we promotiematerialen toe om u te helpen uw bedrijf effectief te promoten en te laten groeien.

Contact us
Got a question? Ask us!
WhatsApp