INNOVATING THE FUTURE OF BEAUTY
Op zoek naar een nieuwe machine voor jouw salon?
De beste machines op het gebied van laserontharing, body-sculpting, gezichtsreiniging, tattoo-verwijderen en nog veel meer.
HOGE KWALITEIT
TECHNOLOGIE
FLEXIBELE
FINANCIERING
2 JAAR
GARANTIE
WERELDWIJDE BEZORGING
GRATIS TRAINING
EN CERTIFICAAT
Nieuwste Diode Laser: ICONIC ™
De eerste diode laser van Nederlandse bodem. Exclusief verkrijgbaar bij Beauty Business Holland.
Kenmerken:
Deze diode laser is de krachtigste machine op de markt.
Groot handstuk 4.5cm2: 3000W
Klein handstuk 2.25cm2: 1400W
Machine kracht: 4500W

De machine maakt gebruik van de nieuwste 4-waves lasertechnologie en is geschikt voor elke huid- en haarsoort.

ICONIC beschikt over een externe huid analysator die je in staat stelt om de huid van je klant te analyseren en je laser beter af te stellen voor een nog beter en professioneler resultaat.

Ook beschikt de ICONIC over een ingebouwd CRM systeem waarin je al je klant informatie kan opslaan. Weg met onhandige programma's en boekjes!

In totaal heeft de machine 80-100 miljoen shots in zich, genoeg voor >65.000 behandelingen.
Informatie aanvragen
Haal alles uit je salon
Divers assortiment van hoogwaardige schoonheidsmachines
Ontdek een uitgebreide selectie eersteklas schoonheidsmachines op maat gemaakt voor moderne salons. Van diodelasers en EMS-machines tot cryolipolyse- en huidverjongingsapparaten, we hebben het beste in de branche. Verbeter je diensten en zorg voor klanttevredenheid met geavanceerde technologie. Vertrouw op ons samengestelde assortiment om keer op keer uitzonderlijke resultaten te leveren.
Bekijk onze beste machines
Samen maken we jouw salon een succes
Onze toewijding gaat verder dan alleen producten; we zijn toegewijd aan de groei en het succes van jouw salon. Profiteer van flexibele betaalmogelijkheden, een garantie van 2 jaar en op maat geadviseerd worden om de perfecte machine voor jouw behoeften te vinden. We zijn niet alleen een leverancier; we zijn een partner die investeert in jouw toekomst.
Hoe wij werken
Leer jouw machine gebruiken met onze training.
Bij elke machine aankoop krijg je meer dan alleen apparatuur. We bieden uitgebreide training om ervoor te zorgen dat je het maximale potentieel van elk apparaat benut. Bovendien ontvang je bij elke trainingsessie een certificaat om jouw expertise te bevestigen. Verbeter je geloofwaardigheid en lever diensten met vertrouwen. En het beste van alles is dat alles gratis is.
Training informatie
Contact
Stuur ons je vraag
WhatsApp