INNOVATING THE FUTURE OF BEAUTY
Op zoek naar een nieuwe machine voor jouw salon?
De beste machines op het gebied van laserontharing, body-sculpting, gezichtsreiniging, tattoo-verwijderen en nog veel meer.
HOGE KWALITEIT
TECHNOLOGIE
FLEXIBELE
FINANCIERING
2 JAAR
GARANTIE
WERELDWIJDE BEZORGING
GRATIS TRAINING
EN CERTIFICAAT
ONZE BESTE ACTIE VAN DIT JAAR!
Krijg een HydroFace 10in1 machine t.w.v. 9.900,- euro GRATIS bij aankoop van onze nieuwste en krachtigste laser, de ICONIC.

De ICONIC is de beste diode laser op de markt met ingebouwde CRM systeem, Huid analyzer en ongekende kracht. Made in Holland!

Haal het beste uit jouw salon met deze unieke machines.

Exclusief verkrijgbaar bij Beauty Business Holland. Kom langs onze showroom voor een demo.
Demo plannen
Haal alles uit je salon
Divers assortiment van hoogwaardige schoonheidsmachines
Ontdek een uitgebreide selectie eersteklas schoonheidsmachines op maat gemaakt voor moderne salons. Van diodelasers en EMS-machines tot cryolipolyse- en huidverjongingsapparaten, we hebben het beste in de branche. Verbeter je diensten en zorg voor klanttevredenheid met geavanceerde technologie. Vertrouw op ons samengestelde assortiment om keer op keer uitzonderlijke resultaten te leveren.
Bekijk onze beste machines
Samen maken we jouw salon een succes
Onze toewijding gaat verder dan alleen producten; we zijn toegewijd aan de groei en het succes van jouw salon. Profiteer van flexibele betaalmogelijkheden, een garantie van 2 jaar en op maat geadviseerd worden om de perfecte machine voor jouw behoeften te vinden. We zijn niet alleen een leverancier; we zijn een partner die investeert in jouw toekomst.
Informatie aanvragen
Leer jouw machine gebruiken met onze training.
Bij elke machine aankoop krijg je meer dan alleen apparatuur. We bieden uitgebreide training om ervoor te zorgen dat je het maximale potentieel van elk apparaat benut. Bovendien ontvang je bij elke trainingsessie een certificaat om jouw expertise te bevestigen. Verbeter je geloofwaardigheid en lever diensten met vertrouwen. En het beste van alles is dat alles gratis is.
Training informatie
Contact
Stuur ons je vraag
WhatsApp