INNOVATING THE FUTURE OF BEAUTY
OVER ONS
Ons bedrijf begon zijn reis meer dan 8 jaar geleden en specialiseert zich in de verkoop van vacuĆ¼m-roluitrusting voor lichaamsvorming. In de loop van de tijd hebben we een sterke reputatie opgebouwd in zowel nationale als internationale markten voor het leveren van eersteklas medische en esthetische apparatuur.

Naarmate we onze activiteiten wereldwijd hebben uitgebreid, hebben we met trots een Europese divisie opgericht, die een gevarieerd assortiment producten aanbiedt van gerenommeerde merken en fabrieken in Korea, Polen, de VS en China.

In de kern staan we voor uitzonderlijke klantenservice, en om dit te waarborgen hebben we onze eigen technische en trainingsafdeling. Dit stelt ons in staat om persoonlijke ondersteuning en deskundige begeleiding te bieden die is afgestemd op de unieke behoeften van elk bedrijf dat we bedienen.

Onze uitgebreide diensten omvatten alles, van verkoop en verhuur van apparatuur tot reparaties, training en de levering van verbruiksartikelen. Wat uw eisen ook zijn, we staan aan uw zijde gedurende het hele proces.

Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij uw keuze, dan staan onze toegewijde managers klaar om al uw vragen te beantwoorden en u door het besluitvormingsproces te leiden.

Als bewijs van onze legitimiteit is ons KvK-nummer (Kamer van Koophandel) in Nederland 90885511.
Ons adres is De Brand 20, 3823 LJ, Amersfoort in Nederland.

Contact us
Got a question? Ask us!
WhatsApp